Skip to main content

  Lekker in je vel factor

  Als ondernemer ben je bezig met winst en de groei van je onderneming. Het streven naar meer welvaart gaat vaak ten koste van je eigen welzijn. Je hebt te weinig aandacht voor je gezondheid of je vrienden en familie. Je mist de belangrijke momenten in het leven van dierbaren. De schoen wringt en de energie is eruit. Uit jezelf en vervolgens uit je bedrijf.

  Werkgeluk en levensvreugde zijn de brandstof voor je onderneming. Gelukkige ondernemers presteren beter en vormen de basis voor een gezonde organisatie. In gelukkige organisaties is minder ziekteverzuim, minder personeelsverloop, een hogere productiviteit en een betere service richting klanten . Vandaar dat grote organisaties een Chief Happiness Officer in dienst hebben. Wij vinden dat Geluk niet is voorbehouden aan de groten en begint bij aandacht te hebben voor het kleine. Als MKB ondernemer wil je tenslotte ook het geluk van je medewerkers vergroten. De basis begint echter bij je eigen geluk. Jij bent de spil, de motor van je bedrijf!

  Finance Vision heeft een coachmethodiek ontwikkelt gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van neurowetenschap, epigenetica en heart math gecombineerd met de kennis en wijsheid van oude beschavingen. Wil jij je werkgeluk en levensvreugde vergroten?

  Finance Vision
  Jonkerbosplein 52
  6534 AB Nijmegen
  024-3886985

  KvK. 09139202
  BTW NL819206118B01

  (C) 2022 Finance Vision - Privacyverklaring - Algemene Voorwaarden