Skip to main content

  Over Jane

  Finance Vision is in 2003 opgericht door Jane de Lira. Verantwoordelijkheid, respect, betrouwbaarheid en moreel bewustzijn, zijn belangrijke waarden voor haar. Als ondernemer vindt zij het essentieel om aandacht te hebben voor elkaar en voor de omgeving. Om met gevoel te ondernemen en de blik op de toekomst te hebben. Innovatief te zijn en vooruitgang na te streven die echt van waarde is. Jane heeft bewondering voor ondernemers met passie. Voor mensen die hun hart volgen en hun dromen verwezenlijken. Zij helpt andere ondernemers graag bij het bereiken van hun doelen.

  Door het geven van advies, door te coachen of door administratief en financieel werk uit handen te nemen. Ondernemers moeten de ambitie en het zelfvertrouwen hebben om te groeien. Om zich te ontwikkelen en doelen te bereiken. Want ondernemers die in zichzelf geloven, gaan de verbinding aan met de juiste mensen en middelen. En zo ontstaat er een nieuwe dimensie van groeien. Ondernemen met elkaar in plaats van ten koste van elkaar. Centraal in de benadering van Jane de Lira staat het welzijn van de onderneming én het welzijn van de mensen in en om de onderneming.

  De ondernemer en het personeel die met hun unieke veelzijdigheid grote prestaties neerzetten. Maar ook vrienden en familie. Want werken en ondernemen doe je nooit alleen.

  Finance Vision
  Jonkerbosplein 52
  6534 AB Nijmegen
  024-3886985

  KvK. 09139202
  BTW NL819206118B01

  (C) 2022 Finance Vision - Privacyverklaring - Algemene Voorwaarden